HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem
HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kawiarni z lodami oraz alkoholem czy lodziarni z alkoholem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Dokumentacja opracowana dla typowej kawiarni, która sprzedaje desery lodowe i alkohol / piwo.
Przykładowe MENU dla Kawiarni z Lodami i Alkoholem
- Desery z półproduktów:
- Lody gałkowe o różnych smakach (lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy zakładu w zamrożonych cylindrach o pojemności 3,5L)
- Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfonu
- Lody z automatu (z maszyny): świderki
- Lody z automatu (z maszyny): włoskie z kapsułek
- Lody Tajskie – z batonów, wafelków, cukierków itp., kubki do lodów
- Szejki / milkshake
- Gofry – gofry gotowa mieszanka / buble wafle
- Mrożone napoje: Lemoniada, Slushy, Granita,
- Napoje gorące: Kawy z ekspresu różnego rodzaju, herbata, gorąca czekolada z ekspresu, syropy smakowe do herbat i kawy, soki z owoców
- Desery gotowe:
- Napoje, soki; Różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda.
- Desery, ciasta: Ciasta kremowe różnego rodzaju / bez kremów, Ciasta suche,
- Alkohole: piwo z kija, butelkowe, różny alkohol, wino – piwo grzane
Zamów komplet dokumentacji HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem – wysyłając przelew
Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 13-28-04 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.