HACCP Kawiarnia z Posiłkami
HACCP Kawiarnia z posiłkami
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kawiarni z posiłkami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym
- Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
- Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
Przykładowe MENU dla Kawiarni z Posiłkami
- Potrawy przygotowywane z półproduktów:
- Potrawy mieszane: zapiekanka klasyczna (ser, szynka), zapiekanka włoska (z kurczakiem), zapiekanka wiejska (z kiełbasą), hot-dog, hamburger, kanapka z szynką
- Potrawy bezmięsne: kanapka z serem, pieczone frytki, musli
- Surówki, warzywa owoce: z pomarańczy, grejpfruta, jabłka, sałatka cezar z kurczakiem
- Desery: lody gałkowe, desery lodowe, gofry z bita śmietaną, owocami, cukrem pudrem, kremem czekoladowym
- Napoje gorące: kawa, herbata, cappuccino, czekolada, kawa zbożowa
- Napoje zimne koktajle: wysokobiałkowe koktajle: pomarańczowy, bananowy, banan z kiwi, bananowo – kokosowy; shake: truskawkowy, waniliowy, czekoladowy, pomarańczowy, karmelowy
- Potrawy gotowe:
- Napoje, soki z owoców: soki wyciskane: sok z marchewki, sok wielowarzywny, sok z buraka, sok pomidorowy
- Napoje bezalkoholowe: Coca-cola, Frugo, Black, Pepsi, 4Move, Oshee, Woda Mineralna
- Słodycze: wafle / batony: Princessa, Grześki, Milky Way, Nesquick, Snikers, Mars, Kit-Kat, Bounty, Dove, Lion, Prince Polo, Baton Nestle Musli, baton Ba; inne: ciastka Lubisie, Rogale 7-Days, Ptasie Mleczko, Kocie Języczki, ciastka Hit, lizaki, guma do żucia, żelki, pianki, słone paluszki, chipsy, chrupki kukurydziane
Zamów komplet dokumentacji HACCP Kawiarnia z Posiłkami – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 13-28-02 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.