Przejdź do treści

HACCP Kuchnia śródziemnomorska

HACCP GMP/GHP Kuchnia Śródziemnomorska Kup On-Line

HACCP Kuchnia Śródziemnomorska

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 73 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
  

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni śródziemnomorskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o surowiec, oraz umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta.

  • Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym.
  • Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
  • Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”,
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
  • Catering potraw do zakładów żywienia zbiorowego

Przykładowe MENU dla Kuchni Śródziemnomorskiej

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o surowiec
    • Zupy: zupa śródziemnomorska z owoców morza
    • Potrawy rybne: krewetki po pekińsku, krewetki po francusku
    • Potrawy mieszane: krewetki z makaronem, kurczak w sosie curry, kurczak z czarnymi grzybami, kurczak po prowansalsku w sosie miodowo-musztardowym, Wołowina z warzywami, makaron w sosie bolońskim
    • Potrawy bezmięsne: frytki (już pokrojone, smażone we frytkownicy), ziemniaki (pokrojone, smażone we frytkownicy), ryż (gotowany naturalny lub z dodatkiem curry)
    • Surówki, warzywa, sałatki: surówka z białej kapusty (kapusta jest już zakupiona poszatkowana), bukiet warzyw prosto z patelni, cukinia w sosie miodowo-musztardowym, Sałatka Nicejska, Sałatka Prowansalska, Sałatka Grecka, Sałatka śródziemnomorska, Sałatka kuchni francuskiej, Sałatka kuchni greckiej
    • Desery, ciasta: ciasto czekoladowe, rożki cytrynowe, Chatka Puchatka
  2. Potrawy gotowe
    • Napoje, soki z owoców: Coca Cola, woda niegazowana, woda gazowana

Zamów komplet dokumentacji HACCP Kuchnia Śródziemnomorska – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 300 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 15-28-06 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

HACCP GMP/GHP dla kuchni śródziemnomorskiej

06/10/2022

Dokumentacja napisana profesjonalnie polecam na 120 %

ola
Verified

Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

HACCP GMP/GHP Kuchnia Śródziemnomorska Kup On-Line