HACCP Kuchnia śródziemnomorska
HACCP Kuchnia Śródziemnomorska
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni śródziemnomorskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o surowiec, oraz umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta.
- Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym.
- Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
- Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”,
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
- Catering potraw do zakładów żywienia zbiorowego
Przykładowe MENU dla Kuchni Śródziemnomorskiej
- Potrawy przygotowywane w oparciu o surowiec
- Zupy: zupa śródziemnomorska z owoców morza
- Potrawy rybne: krewetki po pekińsku, krewetki po francusku
- Potrawy mieszane: krewetki z makaronem, kurczak w sosie curry, kurczak z czarnymi grzybami, kurczak po prowansalsku w sosie miodowo-musztardowym, Wołowina z warzywami, makaron w sosie bolońskim
- Potrawy bezmięsne: frytki (już pokrojone, smażone we frytkownicy), ziemniaki (pokrojone, smażone we frytkownicy), ryż (gotowany naturalny lub z dodatkiem curry)
- Surówki, warzywa, sałatki: surówka z białej kapusty (kapusta jest już zakupiona poszatkowana), bukiet warzyw prosto z patelni, cukinia w sosie miodowo-musztardowym, Sałatka Nicejska, Sałatka Prowansalska, Sałatka Grecka, Sałatka śródziemnomorska, Sałatka kuchni francuskiej, Sałatka kuchni greckiej
- Desery, ciasta: ciasto czekoladowe, rożki cytrynowe, Chatka Puchatka
- Potrawy gotowe
- Napoje, soki z owoców: Coca Cola, woda niegazowana, woda gazowana
Zamów komplet dokumentacji HACCP Kuchnia Śródziemnomorska – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 300 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 15-28-06 1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Dokumentacja napisana profesjonalnie polecam na 120 %HACCP GMP/GHP dla kuchni śródziemnomorskiej
Wystaw własną opinię o dokumentacji.