HACCP Kurczak z rożna i Fast Food
HACCP Kurczak z Rożna i Fast Food
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla punktu z kurczakiem z rożna i fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakład ten, to punkt gastronomiczny dla osób, które potrzebują zjeść szybko. Oferujemy sprzedaż potraw typu fast-food oraz napojów – na miejscu jak i na wynos.
Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie ich konsumpcji klientowi. W hurtowniach kupujemy półprodukty, które są dostarczane w dniu sprzedaży, przed otwarciem lokalu; w ilościach zabezpieczających zapotrzebowanie i produkcję na 1 dzień. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Przygotowanie potraw
- Serwowanie potraw i napojów
- Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
Przykładowe MENU dla Kuczaka z Rożna z Fast Foodem:
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
- Potrawy mięsne: świeży kurczak w przyprawach, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, kurczak z rożna / gyros, stripsy, skrzydełka, nuggetsy
- Potrawy bezmięsne: pieczywo, bułki, frytki
- Napoje gorące: kawa, herbata
- Potrawy gotowe:
- Sosy: hamburgerowy, curry, majonezowy, piri-piri, czosnkowy, musztarda, ketchup, sos BBQ
- Napoje: Woda Mineralna, Coca-cola, Fanta, Sprite, Kinley, Fruzetea, Cappy, Powerade,
- Inne: sałatka szwedzka, kukurydza z puszki, warzywa: pomidor, ogórek zielony, cebula, sałata zielona, kapusta pekińska, cebulka prażona
Zamów komplet dokumentacji HACCP Kurczak z Rożna i Fast Food – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 19-28-04 1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.