HACCP Pizzeria od Surowca z Dowozem
HACCP Pizzeria od Surowca z Dowozem
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri, która przygotowuje pizzę od surowca i oferuje dowóz – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Serwis potraw do konsumpcji na miejscu
- Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
- Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
- Dostawa / Catering potraw do odbiorcy zewnętrznego
Przykładowe MENU dla Pizzeri od Surowca
- Potrawy przygotowywane w oparciu o surowiec
- Potrawy mieszane: pizza z szynką i pieczarkami, pizza z serem/salami, kawałki kurczaka
- Potrawy bezmięsne: pizza z pieczarkami, pizza cztery sery, naleśniki z serem
- Ciasto na pizzę
- Naleśniki z różnymi dodatkami
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
- Potrawy mięsne: Stripsy z Kurczaka gotowe mrożone stripsy wkładamy do gorącego oleju i smażymy.
- Potrawy bezmięsne: frytki, pieczywo
- Surówki: z sałat, marchewki, pomidorów, ogórków kwaszonych
- Potrawy gotowe
- Napoje alkoholowe: piwo, wino, wódka, whisky, drinki
- Napoje bezalkoholowe: Pepsi, 7Up, Mirinda, Schweppes, Lipton Ice Tea, kawa
- Alkohol: alkohol podajemy z butelki
- Piwo: piwo podajemy z nalewaka
Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Pizzeria od Surowca z Dowozem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 300 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 18.26.02
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów 2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna,
Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.