Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Pizzeria od Surowca

HACCP PizzeriaHACCP Pizzeria od Surowca z Dowozem

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri, która przygotowuje pizzę od surowca i oferuje dowóz – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Serwis potraw do konsumpcji na miejscu
  • Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
  • Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
  • Dostawa / Catering potraw do odbiorcy zewnętrznego

Przykładowe MENU dla Pizzeri od Surowca

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o surowiec
    • Potrawy mieszane: pizza z szynką i pieczarkami, pizza z serem/salami, kawałki kurczaka
    • Potrawy bezmięsne: pizza z pieczarkami, pizza cztery sery, naleśniki z serem
      • Ciasto na pizzę
      • Naleśniki z różnymi dodatkami
  2. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
    • Potrawy mięsne: Stripsy z Kurczaka gotowe mrożone stripsy wkładamy do gorącego oleju i smażymy.
    • Potrawy bezmięsne: frytki, pieczywo
    • Surówki: z sałat, marchewki, pomidorów, ogórków kwaszonych
  3. Potrawy gotowe
    • Napoje alkoholowe: piwo, wino, wódka, whisky, drinki
    • Napoje bezalkoholowe: Pepsi, 7Up, Mirinda, Schweppes, Lipton Ice Tea, kawa
    • Alkohol: alkohol podajemy z butelki
    • Piwo: piwo podajemy z nalewaka

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Pizzeria od Surowca z Dowozem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 300 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 18.26.02 
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów  
2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171
   2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, 
Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Pizzeria