Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Pizzeria z Alkoholem z Dowozem / Cena 350 zł 

HACCP Pizzeria z alkoholem i dowozem

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri z alkoholem i z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja na miejscu
  • Sprzedaż „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
  • W zakładzie sprzedawany jest również alkohol
  • zakład prowadzi catering

HACCP Pizzeria z Alkoholem z Dowozem

Przykładowe MENU dla Pizzeri z Alkoholem z Dowozem

Potrawy przygotowywane od surowca

Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos bolognese, sos do sałatek

Sałatki: sałatka z kurczaka, sałata z awokado i tofu, sałatka al’a cezar

Potrawy przygotowywane z półproduktów

Potrawy rybne: Gamberetti ser mozzarella, sos, krewetki, czosnek, pomidorki koktajlowe, kapary, natka pietruszki, makaron tagliatelle z krewetkami

Potrawy mieszane

  • Pizze od surowca:
    • VESUVIO ser mozzarella, sos, szynka
    • CAPRICCIOSA ser mozzarella, sos, szynka, pieczarki
    • SALAMI ser mozzarella, sos, salami
    • HAWAII ser mozzarella, sos, szynka, ananas
    • VENEZIA ser mozzarella, sos, kurczak, kukurydza
    • FARMERSKA ser mozzarella, sos, kiełbasa, cebula, pieczarki
    • GYROS ser mozzarella, sos, gyros, papryka, cebula, kukurydza
    • WIEJSKA ser mozzarella, sos, szynka, boczek, cebula, pieczarki
    • QUATRO STAGIONI ser mozzarella, sos, szynka, salami, papryka, pieczarki
    • CASPARTINO ser mozzarella, sos, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, rukola
    • GIUSSEPE ser mozzarella, sos, boczek, szynka, salami, kiełbasa
    • SUPREMA ser mozzarella, sos, boczek, szynka, cebula, brokuł, pieczarki
    • LATINA ser mozzarella, sos, papryka jalapeno, kiełbasa chorizo, cebula, kukurydza, rukola
    • VILLAGGIO ser mozzarella, sos, pieczarki, szynka, boczek, papryka, cebula
    • PANCETTA ser mozzarella, sos, czosnek, pieczarki, boczek, cebula, ogórek konserwowy
    • DIABLO ser mozzarella, sos, pieczarki, salami, papryka jalapeno, oliwki, tabasco
  • Makaron bolognese

Potrawy bezmięsne

  • Pizza:
    • MARGERITA ser mozzarella, sos
    • FUNGHI ser mozzarella, sos, pieczarki
    • RUCOLI ser mozzarella kulka, sos, pomidor, rukola
    • IBIZA ser mozzarella, sos, kurczak, brokuł, kukurydza
    • 4 SERY ser mozzarella , mozzarella kulka, ser favita, pleśniowy, rukola
    • AGNIESZKA ser mozzarella, sos, orzech włoskie, żurawina, camembert, rukola
  • Makaron tagliatele z borowikami
  • Frytki
  • Deser Panacotta

Potrawy wegetariańskie:

  • Pizza:
    • VEGETARIANA ser mozzarella, sos, pieczarki, cebula, papryka, kukurydza, brokuł

Potrawy gotowe

Napoje alkoholowe / bezalkoholowe: napoje gazowane w butelce plastikowej 0,5l Pepsi, Mirinda, woda gazowana i niegazowana, soki butelkowe, piwo z nalewaka, wino, kawa, herbata

Kwota: 350 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 18.26.01 
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów  
2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171
   2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego. 
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, 
Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Pizzeria z alkoholem i dowozem