HACCP GMP GHP Pizzeria z Alkoholem z Dowozem / Cena 350 zł
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri z alkoholem i z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Konsumpcja na miejscu
- Sprzedaż „na wynos”
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
- W zakładzie sprzedawany jest również alkohol
- zakład prowadzi catering
HACCP Pizzeria z Alkoholem z Dowozem
Przykładowe MENU dla Pizzeri z Alkoholem z Dowozem
Potrawy przygotowywane od surowca
Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos bolognese, sos do sałatek
Sałatki: sałatka z kurczaka, sałata z awokado i tofu, sałatka al’a cezar
Potrawy przygotowywane z półproduktów
Potrawy rybne: Gamberetti ser mozzarella, sos, krewetki, czosnek, pomidorki koktajlowe, kapary, natka pietruszki, makaron tagliatelle z krewetkami
Potrawy mieszane
- Pizze od surowca:
- VESUVIO ser mozzarella, sos, szynka
- CAPRICCIOSA ser mozzarella, sos, szynka, pieczarki
- SALAMI ser mozzarella, sos, salami
- HAWAII ser mozzarella, sos, szynka, ananas
- VENEZIA ser mozzarella, sos, kurczak, kukurydza
- FARMERSKA ser mozzarella, sos, kiełbasa, cebula, pieczarki
- GYROS ser mozzarella, sos, gyros, papryka, cebula, kukurydza
- WIEJSKA ser mozzarella, sos, szynka, boczek, cebula, pieczarki
- QUATRO STAGIONI ser mozzarella, sos, szynka, salami, papryka, pieczarki
- CASPARTINO ser mozzarella, sos, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, rukola
- GIUSSEPE ser mozzarella, sos, boczek, szynka, salami, kiełbasa
- SUPREMA ser mozzarella, sos, boczek, szynka, cebula, brokuł, pieczarki
- LATINA ser mozzarella, sos, papryka jalapeno, kiełbasa chorizo, cebula, kukurydza, rukola
- VILLAGGIO ser mozzarella, sos, pieczarki, szynka, boczek, papryka, cebula
- PANCETTA ser mozzarella, sos, czosnek, pieczarki, boczek, cebula, ogórek konserwowy
- DIABLO ser mozzarella, sos, pieczarki, salami, papryka jalapeno, oliwki, tabasco
- Makaron bolognese
Potrawy bezmięsne
- Pizza:
- MARGERITA ser mozzarella, sos
- FUNGHI ser mozzarella, sos, pieczarki
- RUCOLI ser mozzarella kulka, sos, pomidor, rukola
- IBIZA ser mozzarella, sos, kurczak, brokuł, kukurydza
- 4 SERY ser mozzarella , mozzarella kulka, ser favita, pleśniowy, rukola
- AGNIESZKA ser mozzarella, sos, orzech włoskie, żurawina, camembert, rukola
- Makaron tagliatele z borowikami
- Frytki
- Deser Panacotta
Potrawy wegetariańskie:
- Pizza:
- VEGETARIANA ser mozzarella, sos, pieczarki, cebula, papryka, kukurydza, brokuł
Potrawy gotowe
Napoje alkoholowe / bezalkoholowe: napoje gazowane w butelce plastikowej 0,5l Pepsi, Mirinda, woda gazowana i niegazowana, soki butelkowe, piwo z nalewaka, wino, kawa, herbata
Kwota: 350 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 18.26.01
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów 2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna,
Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Pan Mietek ma wyjątkowe podejście do człowieka, wykazuje bardzo dużą empatię. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza. Pan Mietek posiada znakomitą wiedzę uzupełnioną doskonałą umiejętnością rozmowy z klientem. Pomógł mi zrozumieć istotę całej dokumentacji, podjąć odpowiednie czynności (prawne i inne) w ochronie moich ineresów. W 100% polecam.Gatronomia z alkoholem
Pizzeria z alkoholem
Wystaw własną opinię o dokumentacji.