Przejdź do treści

HACCP Pizzeria z dowozem

HACCP Pizzeria z dowozem

HACCP Pizzeria z Dowozem

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja na miejscu
  • Sprzedaż „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego

Przykładowe MENU dla Pizzerii z Dowozem

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Sosy: sos czosnkowy, sos bolognese, sos do sałatek
    • Sałatki: Sałatka Figa z malinami, Sałata z awokado i tofu, Sałatka al’a cezar
  2. Potrawy mieszane:
    • Margarita Pizza
    • Pizza Capriciosa
    • Pizza Fromaggi
    • Świeża pizza ze szpinakiem
    • Pizza Specjale
    • Pizza Napolitana
  3. Potrawy gotowe:
    • Napoje alkoholowe / bezalkoholowe: napoje gazowane w butelce plastikowej 0,5l Pepsi, Mirinda, Woda gaz i n/g, soki butelkowe, piwo z rollbaru, wino, wódka mocna, kawa, herbata.

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Pizzeria z Dowozem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 18-26-05 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzerii z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Pizzeria z dowozem