Przejdź do treści

HACCP Pub z Fast Food

HACCP Pub z Fast Food
HACCP Pub z Fast Food

HACCP Pub z Fast Food

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 75 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu z fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przykładowe MENU dla Pubu z Fast Foodem

    1. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
      • Potrawy mięsne: kurczak z rożna, kiełbasa z grila…
      • Potrawy mieszane: hamburger, hot doog, kanapki, zapiekanki mięsne, nalesniki…
      • Potrawy bezmięsne; frytki, bulki, chleb, zapiekanki wegetariańskie
      • Desery, ciasta: naleśniki z serem…
      • Warzywa, surówki; Sałatka Grecka z grillowanym kurczakiem…
      • Sosy: Sos czosnkowy (czosnek, jogurt grecki naturalny, majonez, ziola prowansalskie, sól, pieprz)

    Sos pomidorowy (pomidory, przecier pomidorowy, oregano, bazylia, sól, pieprz, cukier, czosnek).

    Sos paprykowy (pomidory, przecier pomidorowy, papryczki chili, oregano, bazylia, sól, pieprz)

    1. Grupa – Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
      • Napoje, soki z owoców; Coca cola 0,5l 0,2l, Fanta 0,5l  0,2l, Sprite 0,5l  0,2l, Fuzetea 0,5l, Soki Cappy 0.33l, 0,5l Pomarańcza, jabłko, multiwitamina, truskawka
      • Napoje alkoholowe: Piwo Lane z beczki, Piwo butelkowe kampania piwowarska,

Zamów komplet dokumentacji HACCP Pub z Fast Foodem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 250 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 21.28.05 
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów  
2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171
   2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

Pub Fast Food

26/03/2023

Super! Polecam, bo ekspresowo!

Konrad Wilewski
Zatwierdzona

Pub z fast-foodem

02/02/2023

Pan Mieczysław to doświadczony i konkretny fachowiec. Zdecydowanie polecam usługi Pana Mieczysława !

Mariusz
Zatwierdzona

Wystaw własną opinię o dokumentacji.