HACCP Fast FoodHACCP Fast Food ✓5,05,0 out of 5 stars (based on 75 reviews)5 star100%4 star0%3 star0%2 star0%1 star0%Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla fast foodu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż potraw przygotowywanych z półproduktów i potraw gotowych po podgrzaniu bez cateringu.Przykładowe MENU dla Fast FooduPotrawy przygotowywane w oparciu o półproduktyZupy wywary sosy: Żurek, flaki, gulaszPotrawy mięsne: Karczek, schab, kiełbasa, kaszanka, boczekPotrawy mieszane: Hot dog, hamburger, zapiekankaPotrawy bezmięsne; frytki, wyjmujemy z zamrażarki i wkładamy do frytkownicy, po upieczeniu wsypujemy na tackę i wydajemyDesery, ciasta, pieczywo: pieczywo, gofryPotrawy gotowe:Surówki, warzywa; Ogórki konserwowe i kiszone, wyjmujemy z słoika i wkładamy na tacęNapoje, soki z owoców; Pepsi, woda mineralna, Lipton, soki wieloowocowe. Dostawca napoi i soków PEPSI, soki gotowe w butelkachZamów komplet dokumentacji HACCP Fast Food – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:Kwota: 210 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 06-31-05 1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji. Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.plFast Food08/03/2023Recenzja dotyczy HACCP Fast FoodPełne zaangażowanie Pana Mieczysław, Szybka i sprawna obsługa klienta. Gorąco polecam !Khalil ZatwierdzonaKebab Burger Frytki03/11/2022Recenzja dotyczy HACCP Fast FoodJestem po wizytacji sanepidu, dokumentacja została zaakceptowana. PolecamKiziński Waldemar Zatwierdzona Wystaw własną opinię o dokumentacji. Twoja recenzja Twoja ogólna ocena Wskaż ilość gwiazdek5 Stars4 Stars3 Stars2 Stars1 Star Tytuł kupionej dokumentacji. Twoja recenzja Twoje imię Twój email: Niniejsza recenzja opiera się na moich własnych doświadczeniach i jest moją prawdziwą opinią. Prześlij recenzję