HACCP GMP GHP Fast FoodHACCP Fast Food5,0 Rated 5 out of 5 5 out of 5 stars (based on 67 reviews)5 star100%4 star0%3 star0%2 star0%1 star0% Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla fast foodu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż potraw przygotowywanych z półproduktów i potraw gotowych po podgrzaniu bez cateringu.Przykładowe MENU dla Fast FooduPotrawy przygotowywane w oparciu o półproduktyZupy wywary sosy: Żurek, flaki, gulaszPotrawy mięsne: Karczek, schab, kiełbasa, kaszanka, boczekPotrawy mieszane: Hot dog, hamburger, zapiekankaPotrawy bezmięsne; frytki, wyjmujemy z zamrażarki i wkładamy do frytkownicy, po upieczeniu wsypujemy na tackę i wydajemyDesery, ciasta, pieczywo: pieczywo, gofryPotrawy gotowe:Surówki, warzywa; Ogórki konserwowe i kiszone, wyjmujemy z słoika i wkładamy na tacęNapoje, soki z owoców; Pepsi, woda mineralna, Lipton, soki wieloowocowe. Dostawca napoi i soków PEPSI, soki gotowe w butelkachZamów komplet dokumentacji HACCP Fast Food – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 06.28.05 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji. Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.plKebab Burger Frytki Rated 5 out of 5 03/11/2022Review of HACCP Fast FoodJestem po wizytacji sanepidu, dokumentacja została zaakceptowana. PolecamKiziński Verified Wystaw własną opinię o dokumentacji. Twoja opinia Twoja ogólna ocena Wybierz odpowiednią ilość gwiazdek5 Stars4 Stars3 Stars2 Stars1 Star Tytuł zakupionej dokumentacji Twoja opinia Twoje Imię, Miejscowość, Nazwa zakładu Twój email Ta recenzja jest oparta na moim własnym doświadczeniu i jest moją prawdziwą opinią. Submit your reviewpoprzednieHACCP Sklepik Szkolny z BufetemDalejHACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna