Przejdź do treści

HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakład prowadzi sprzedaż ryb oraz konserw rybnych w puszkach i w słoikach, prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych.

  1. W sposób tradycyjny, tj. „zza lady”
    • Urządzenie chłodnicze * + 4 °C ± 2 °C artykuły spożywcze nietrwałe mikrobiologiczne: lada chłodnicza / lodówka, w niej znajdują się:
      • ryby wędzone (pakowane Vacuum): węgorz, śledzie, makrela, dorsz itd.
      • ryby świeże: śledzie, halibut, makrela, łosoś, dorsz, pstrąg, flądra, leszcz, itp.
    • Zamrażarka* + 4 °C ± 2 °C artykuły spożywcze nietrwałe mikrobiologiczne: ryby mrożone różnego gatunku: mintaj, dorsz, miruna itd.
    • Inne produkty niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne) do przechowywania na półkach: konserwy rybne w puszkach i w słoikach

Zamów komplet dokumentacji – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 210 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07-28-13 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
   2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Food Truck Ryba Smażona