Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem

HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla  kebaba z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym
  • Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
  • Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego

Przykładowe MENU dla Kebaba z Dowozem

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Potrawy mieszane:
      • kebab w bułce mały, kebab w bułce duży
      • kebab w bułce z frytkami
      • rollo małe, rollo duże
      • Kebab Zestaw (frytki + surówki), Kebab BOX (frytki + mięso)
      • kebab burger (mięso + surówki), Hamburger
      • kebab do odcięcia (placek turecki mięso, surówki, papryczki chilli i oliwki)
      • Zestaw Malucha (nuggets 5 szt. + frytki + surówki)
      • Stripsy Zestaw (frytki + surówki)
    • Potrawy bezmięsne:
      • warzywa, surówki, owoce: surówka z kapusty białej, pomidor, ogórek, cebula
      • frytki
    • Napoje gorące: kawa, herbata
  2. Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
    • Potrawy bezmięsne: oliwki, papryczki chilli, feta
    • Napoje bezalkoholowe: Coca Cola, Fanta, Sprite puszka, Sprite 0,5, Nestea 0,5, woda mineralna, Tymbark 0,25

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP  Kebab z Dowozem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 14.28.01
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Twoja recenzja