HACCP Kebab
HACCP Kebab
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kebaba z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym
- Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
- Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
Przykładowe MENU dla Kebaba z Dowozem
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
- Potrawy mieszane:
- kebab w bułce mały, kebab w bułce duży
- kebab w bułce z frytkami
- rollo małe, rollo duże
- Kebab Zestaw (frytki + surówki), Kebab BOX (frytki + mięso)
- kebab burger (mięso + surówki), Hamburger
- kebab do odcięcia (placek turecki mięso, surówki, papryczki chilli i oliwki)
- Zestaw Malucha (nuggets 5 szt. + frytki + surówki)
- Stripsy Zestaw (frytki + surówki)
- Potrawy bezmięsne:
- warzywa, surówki, owoce: surówka z kapusty białej, pomidor, ogórek, cebula
- frytki
- Napoje gorące: kawa, herbata
- Potrawy mieszane:
- Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
- Potrawy bezmięsne: oliwki, papryczki chilli, feta
- Napoje bezalkoholowe: Coca Cola, Fanta, Sprite puszka, Sprite 0,5, Nestea 0,5, woda mineralna, Tymbark 0,25
Zamów komplet dokumentacji HACCP Kebab z Dowozem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 250 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi nr 14-28-01 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna,
Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Profesjonalna i miła obsługa, polecam.HACCP
Wystaw własną opinię o dokumentacji.