Przejdź do treści

HACCP Kebab

HACCP KEBAB

HACCP Kebab

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 73 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla  kebaba z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym
  • Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
  • Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego

Przykładowe MENU dla Kebaba z Dowozem

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Potrawy mieszane:
      • kebab w bułce mały, kebab w bułce duży
      • kebab w bułce z frytkami
      • rollo małe, rollo duże
      • Kebab Zestaw (frytki + surówki), Kebab BOX (frytki + mięso)
      • kebab burger (mięso + surówki), Hamburger
      • kebab do odcięcia (placek turecki mięso, surówki, papryczki chilli i oliwki)
      • Zestaw Malucha (nuggets 5 szt. + frytki + surówki)
      • Stripsy Zestaw (frytki + surówki)
    • Potrawy bezmięsne:
      • warzywa, surówki, owoce: surówka z kapusty białej, pomidor, ogórek, cebula
      • frytki
    • Napoje gorące: kawa, herbata
  2. Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
    • Potrawy bezmięsne: oliwki, papryczki chilli, feta
    • Napoje bezalkoholowe: Coca Cola, Fanta, Sprite puszka, Sprite 0,5, Nestea 0,5, woda mineralna, Tymbark 0,25

Zamów komplet dokumentacji HACCP Kebab z Dowozem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 250 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi nr 14-28-01 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, 
Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

HACCP

07/11/2023

Profesjonalna i miła obsługa, polecam.

Kebab

Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

HACCP KEBAB