Przejdź do treści

HACCP Kuchnia Azjatycka

HACCP Kuchnia Azjatycka
HACCP Kuchnia Azjatycka

HACCP Kuchnia Azjatycka

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni azjatyckiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym.
  • Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
  • Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego

Przykładowe MENU dla Kuchni Azjatyckiej

  1. Potrawy przygotowywane od surowca
    • Zupy wywary sosy: bulion na korpusach drobiowych, czasami na skrzydłach od kaczek, zupa tajska na mleku kokosowym, sosy w słoikach
    • Potrawy mięsne: piersi z kurczaka, polędwica wieprzowa, ligawa wołowa, kaczki
    • Potrawy rybne: polędwica z dorsza
    • Potrawy mieszane: warzywa na woku razem z mięsem wcześniej frytowanym, nudle ryżowe i nudle jajeczne
  2. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Potrawy rybne: polędwica z dorsza
    • Desery, ciasta, pieczywo: kluski na parze (paczkowane ze sklepu) z kaczką i warzywami
    • Napoje gorące: kawa, herbata
  3. Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
    • Napoje, soki z owoców: Coca cola 0,5l 0,2l; Fanta 0,5l  0,2l; Sprite 0,5l  0,2l; Fuzetea 0,5l; Soki Cappy 0.33l, 0,5l pomarańcza, jabłko, multiwitamina, truskawka
    • Napoje alkoholowe: piwo lane z beczki, piwo butelkowe Kampania Piwowarska, alkohol mocny / słaby

Zamów komplet dokumentacji HACCP Kuchnia Azjatycka – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 300 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 15-28-01 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.              
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, 
Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

HACCP Kuchnia Azjatycka