HACCP Kuchnia Azjatycka
HACCP Kuchnia Azjatycka
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni azjatyckiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym.
- Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
- Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
Przykładowe MENU dla Kuchni Azjatyckiej
- Potrawy przygotowywane od surowca
- Zupy wywary sosy: bulion na korpusach drobiowych, czasami na skrzydłach od kaczek, zupa tajska na mleku kokosowym, sosy w słoikach
- Potrawy mięsne: piersi z kurczaka, polędwica wieprzowa, ligawa wołowa, kaczki
- Potrawy rybne: polędwica z dorsza
- Potrawy mieszane: warzywa na woku razem z mięsem wcześniej frytowanym, nudle ryżowe i nudle jajeczne
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
- Potrawy rybne: polędwica z dorsza
- Desery, ciasta, pieczywo: kluski na parze (paczkowane ze sklepu) z kaczką i warzywami
- Napoje gorące: kawa, herbata
- Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
- Napoje, soki z owoców: Coca cola 0,5l 0,2l; Fanta 0,5l 0,2l; Sprite 0,5l 0,2l; Fuzetea 0,5l; Soki Cappy 0.33l, 0,5l pomarańcza, jabłko, multiwitamina, truskawka
- Napoje alkoholowe: piwo lane z beczki, piwo butelkowe Kampania Piwowarska, alkohol mocny / słaby
Zamów komplet dokumentacji HACCP Kuchnia Azjatycka – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 300 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 15-28-01 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna,
Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.