Przejdź do treści
HACCP Przyczepa Gastronomiczna – Kurczak z Rożna

HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna

HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 73 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przyczepy gastronomicznej z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja – sprzedaż „na wynos”
  • Serwowanie potraw i napojów

Przykładowe MENU dla Przyczepy Gastronomicznej z Kurczakiem z Rożna

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
    • Potrawy mięsne: świeży kurczak w przyprawach, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, kurczak z rożna / gyros, stripsy, skrzydełka, nuggetsy
    • Potrawy bezmięsne: pieczywo, bułki, frytki
    • Napoje gorące: kawa, herbata
  2. Potrawy gotowe
    • Sosy: hamburgerowy, curry, majonezowy, piri-piri, czosnkowy, musztarda, ketchup, sos BBQ
    • Napoje: Woda Mineralna, Coca-cola, Fanta, Sprite, Kinley, Fruzetea, Cappy, Powerade
    • Inne: sałatka szwedzka, kukurydza z puszki, warzywa: pomidor, ogórek zielony, cebula, sałata zielona, kapusta pekińska, cebulka prażona

Zamów komplet dokumentacji HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07-28-03 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. Bądź pierwszą osobą, która je napisze.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna