Przejdź do treści

Alergeny dla Pizzerii / cena 200 zł. 

Alergeny dla Pizzerii

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalny, obszerny wykaz alergenów do potraw w menu pizzerii, opracowany pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności (…), jesteśmy zobowiązani dołączyć do naszego menu listę alergenów.

Alergeny dla Pizzerii

Alergeny przygotowane do potraw występujących w MENU Pizzerii
+ Tablica z Alergenami

  1. Pizze
    • MARGERITA  ser mozzarella, sos
    • FUNGHI  ser mozzarella, sos, pieczarki
    • VESUVIO ser mozzarella, sos, szynka
    • CAPRICCIOSA ser mozzarella, sos, szynka, pieczarki
    • SALAMI ser mozzarella, sos, salami
    • VEGETARIANA ser mozzarella, sos, pieczarki, cebula, papryka, kukurydza, brokuł
    • HAWAII ser mozzarella, sos, szynka, ananas
    • VENEZIA ser mozzarella, sos, kurczak, kukurydza
    • FARMERSKA ser mozzarella, sos, kiełbasa, cebula, pieczarki
    • GYROS ser mozzarella, sos, gyros, papryka, cebula, kukurydza
    • WIEJSKA ser mozzarella, sos, szynka, boczek, cebula, pieczarki
    • AGNIESZKA ser mozzarella, sos, orzech włoskie, żurawina, camembert, rukola
    • QUATRO STAGIONI ser mozzarella, sos, szynka, salami, papryka, pieczarki
    • CASPARTINO ser mozzarella, sos, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, rukola , parmezan
    • GIUSSEPE ser mozzarella, sos, boczek, szynka, salami, kiełbasa
    • RUCOLI ser mozzarella kulka, sos, pomidor, rukola
    • IBIZA ser mozzarella, sos, kurczak, brokuł, kukurydza
    • SUPREMA ser mozzarella, sos, boczek, szynka, cebula, brokuł, pieczarki
    • 4 SERY ser mozzarella, mozzarella kulka, ser favita, ser pleśniowy, rukola
    • LATINA ser mozzarella, sos, papryka jalapeno, kiełbasa chorizo, cebula , kukurydza, rukolą (OSTRA)
    • VILLAGGIO ser mozzarella, sos, pieczarki, szynka, boczek, papryka, cebula
    • PANCETTA ser mozzarella, sos, czosnek, pieczarki, boczek, cebula, ogórek konserwowy
    • GAMBERETTI ser mozzarella, sos, krewetki, czosnek pomidorki koktailowe, kapary, natka pietruszki
    • DIABLO ser mozzarella, sos, pieczarki, salami, papryka jalapeno, oliwki, tabasco(OSTRA)
  2. Makarony
    • Makaron świeży mrożony, gotujemy w gorącej wodzie
    • Makaron świeży mrożony , gotujemy w gorącej wodzie
    • Bolognese Makaron świeży mrożony, gotujemy w gorącej wodzie
  3. Sałatki
    • Sałatka z kurczaka, polędwiczki drobiowe panierowane z kurczaka (gotowe podsmażane we frytkownicy), sałata rzymska, pomidor, ogórek, kukurydza, cebula, sos winegret, krem balsamiczny
    • Avocado świeże, Rucola, roszpunka (sałata), orzeszki pinii, tofu, soja, czerwona cebula, sezam biały prażony, feta
    • Sałata rzymska, jajko na twardo, krewetka podsmażona na maśle, parmezan, pieczywo pszenne (mrożona bagietka podpiekamy w piecu do pizzy)
  4. Deser Panacotta śmietankę 31%, mleko, świeże maliny, borówki i orzeszki nerkowca do dekoracji, oraz sos malinowo – buraczany

Zamów Alergeny dla Pizzerii – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Alergeny nr 01.28.02 
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów  
2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171
   2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.

W pierwszej kolejności należy zapisać plik na komputerze i utworzyć z niego wersję nr 2.

Teraz pracujemy na wersji nr 2, wszystko przeczytać i zweryfikować ewentualnie, jeśli są jakieś uwagi proszę poprawić. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

Dokumentację kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Alergeny dla Pizzerii