Przejdź do treści

Alergeny dla Smażalni Ryb / cena 200 zł. 

Alergeny dla Smażalni Ryb
Alergeny dla Smażalni Ryb

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalny, obszerny wykaz alergenów do potraw w menu smażalni ryb, opracowany pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności (…), jesteśmy zobowiązani dołączyć do naszego menu listę alergenów.

Alergeny przygotowane do potraw występujących w MENU Smażalni Ryb + Tablica z Alergenami

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
    • Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos koperkowy
    • Potrawy mięsne: Nuggetsy z fileta kurczaka, karkówka z grilla, parówki
    • Potrawy rybne: Pstrąg z patelni z czosnkiem lub bez, pstrąg z pieca z czosnkiem lub bez, pstrąg pieczony z kurkami, pstrąg pieczony z pomidorami,
    • Potrawy mieszane: jajecznica z szynką, tost z serem i szynką, tost z serem i salami
    • Potrawy bezmięsne; frytki belgijskie, frytki, ziemniaki pieczone, jajecznica, warzywa z patelni
    • Zimne potrawy; zestaw śniadaniowy ( ser żółty, szynka, salami, kabanos, pieczywo, masło, warzywa, twarożek, jajko na twardo)
    • Surówki, sałatki; sałatka grecka, sałatka typu cezar
    • Desery, ciasta: Sernik, szarlotka, szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną, lody w pucharku, jako dodatki do deserów owoce, polewa
    • Napoje gorące, soki z owocówKawa czarna / americana, kawa z mlekiem, / latte, Cappuccino, Espresso, Herbata, gorąca czekolada, kakao
  2. Potrawy gotowe
    • Surówki, warzywa owoce; surówka z kiszonej kapusty, selera, marchwi, typu Colesław, czerwonej kapusty, truskawki, ananas, pomarańcz, kiwi, winogrono, cytryna, warzywa: marchew, groszek konserwowy, kukurydza, pietruszka korzeń, pomidor, ogórek, seler, brokuły, kalafior, brukselka.
    • Desery, ciasta, pieczywo: sernik, szarlotka, szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną, lody w pucharku, bita śmietana
    • Napoje, sokiWoda mineralna gaz i nie gaz, pepsi, Tymbark jabłko, brzoskwinia, piwo bez alkoholowe.
    • Napoje alkoholowe: piwo w butelkach / lane z kija, wino grzane

Menu Śniadaniowe 

  1. Na gorąco
    • Jajecznica na maśle
    • Jajecznica na maśle z szynka
    • Tost (ser, szynka lub der, dalami)
    • Tost z szynką i serem + sałatka grecka
    • Tost z salami i serem + sałatka grecka
    • Parówki (trzy parówki, pieczywa, ketchup, maiła)
  2. Na zimno
    • Zestaw Śniadaniowy (ser żółty, szynka, salami, kabanos, pieczywa, masło, warzywa, twarożek)
    • Sałatka Grecka
    • Sałatka Cezar
  3. Dodatki
    • Pieczywo
    • Pieczywo czosnkowe
    • Sos czosnkowy / Koperkowy
    • Ketchup / Musztarda / Majonez
    • Surówka
    • Zestaw surówek
  4. Dania
    • Pstrąg z patelni
    • Pstrąg z patelni z czosnkiem
    • Pstrąg z pieca
    • Pstrąg z pieca z czosnkiem
    • Pstrąg z pieca w pomidorach
    • Pstrąg z kurkami (istnieje możliwość wyfiletowania pstrągów)
    • Karkówka marynowana w ziołach z grilla
    • Sałatka Grecka
    • Sałatka Cezar
    • Nuggetsy z kurczaka
  5. Frytki
    • Frytki
    • Frytki Belgijskie
    • Ziemniaki pieczone
  6. Dodatki
    • Pieczywo
    • Pieczywo czosnkowe
    • Sos czosnkowy / Koperkowy
    • Ketchup / Musztarda / Chrzan
    • Surówka
    • Zestaw surówek
    • Warzywa z patelni (BIO)
  7. Kanapki
    • Tost (ser, szynka lub ser, dalami)
    • Tost z szynką i serem + sałatka grecka
    • Tost z salami i serem + sałatka grecka
  8. Desery
    • Sernik
    • Szarlotka
    • Szarlotka na ciepło z bitą śmietaną i lodami
    • Lody w pucharku
    • Bita śmietana
    • Owoce
    • Polewa
  9. Napoje gorące
    • Kawa czarna
    • Americana
    • Kawa z mlekiem
    • Latte
    • Cappucino
    • Espresso
    • Podwójne Espresso
    • Herbata (czarna, zielona, miętowa, owocowe, ear grey)
    • Gorąca czekolada
    • Kakao
  10. Grzańce
    • Wino grzane (250 ml.)
    • Piwo grzane (500ml.)
    • Piwo grzane (300ml.)
    • Herbata zimowa (imbir, cynamon, goździki, cytrusy)
    • Herbata z malinami (maliny, anyż, goździki, cytrudy)
  11. Napoje zimne
    • Woda mineralna Kinga Pienińska (330 ml.)
    • Woda mineralna (700 ml)
    • Woda mineralna Kinga Pienińska (550 ml)
    • Nestea (700 ml)
    • Pepsi / Pepsi max /Mirinda / 7UP (500 ml)
    • Tymbark różne smaki (250ml)
    • Sok Tarczyn/fortuna (jabłko, gręjfrul, pomarańcz, pomidor, burak) (300ml)
    • Oshee  (750 ml)
  12. Piwa
    • Piwo lane (Żywiec) 300ml
    • Piwo lane (Żywiec) 500ml
    • Piwo butelkowe (grupa Żywiec, Heineken, Miarka Stroną i Clasic)
    • Piwo butelkowe Paulaner
    • Piwa bezalkoholowe 500mt
    • Piwo regionalne „Weranda” 500mt (jamę, pszeniczne, ciemne)
    • Piwo regionalne Pienińskie 500 ml
    • Piwo regionalne Pienińskie 330 ml
    • Sok do piwa
  13. Wina
    • Quinta Essentia Białe, półsłodkie
    • Quinta Essentia Białe, półwytrawne
    • Quinta Essentia Białe, wytrawne
    • Moschin Prosecco
    • Moschin Prosecco

Alergeny dla Smażalni Ryb

Zamów Alergeny dla smażalni ryb – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie Alergeny nr 01.28.07
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów  
2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171
   2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.

W pierwszej kolejności należy zapisać plik na komputerze i utworzyć z niego wersję nr 2.

Teraz pracujemy na wersji nr 2, wszystko przeczytać i zweryfikować ewentualnie, jeśli są jakieś uwagi proszę poprawić. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

Dokumentację kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Alergeny dla Smażalni Ryb