HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem / 350 zł.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- serwowanie potraw i napojów
- obsługa w systemie tradycyjnym
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii od surowca z alkoholem i z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU dla Gastronomii od Surowca z Cateringiem
- Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy
- Zupy wywary sosy: rosół z makaronem domowym, barszcz czerwony z kołdunami, kapuśniak z prażokami, zupa rybna, upa chlebowa
- Potrawy mięsne: pierś z gęsi z musem pomarańczowym, wątróbka drobiowa z cebulą i jabłkiem grillowanym, kotlet mielony z cebulką, zrazy wołowe zawijane
- Potrawy rybne: jesiotr pieczony
- Potrawy bezmięsne: gulasz warzywny
- Zimne potrawy garmażeryjne: ozorek w galarecie, śledź pod pierzynką, tatar wołowy, sałatka z łososiem marynowanym, ser marynowany
- Surówki, warzywa owoce: surówka z białej kapusty, surówka z czerwonej kapusty, surówka z pietruszki, buraczki karmelizowane, warzywa karmelizowane
- Desery, ciasta, pieczywo: ciasto czekoladowe, torcik staromiejski, maliny zapiekane, gruszka pieczona z konfiturą z porzeczki
- Kompoty, napoje, soki z owoców: świeżo wyciskany sok z pomarańczy lub z grejpfruta
- Potrawy gotowe:
- Napoje bezalkoholowe: Coca Cola, Fanta, Sprite, Cappy, Kinley, woda gazowana, woda niegazowana, piwo „Lech Free” (wszystkie napoje w butelkach szklanych)
- Napoje alkoholowe: piwo, wino, wino musujące, wódka, Whiskey ……………
HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem
Zamów komplet dokumentacji HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 350 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 11-28-01 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.