Przejdź do treści

HACCP Catering w Plenerze

HACCP Catering w PlenerzeHACCP Catering w Plenerze

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu w plenerze, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Firma cateringowa zajmująca się organizacją imprez plenerowych. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty, sprzedaż potraw przyjętych z firmy, która przygotowała wcześniej i dowiozła do naszego zakładu, sprzedaż napojów alkoholowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu.

Przykładowe MENU dla Cateringu w Plenerze

  1. Potrawy mięsne: kurczak z rożna, kiełbasa z grilla, burger, kebab, szaszłyk, karkówka, burger wołowy/wieprzowy/drobiowy, skrzydełka z kurczaka, stripsy, piersi z kurczaka, kurczak teriyaki
  2. Potrawy bezmięsne: frytki, cząstki ziemniaka
  3. Surówki, warzywa owoce: sałata z pomidorem i sosem winegret – do burgera, sałata świeża z doniczki cięta przed podaniem, pokrojona wymieszana z pokrojonymi pomidorami i polana sosem winegret
  4. Potrawy z cateringu
    • Zupy wywary: żurek, kapuśniak, grochówka
    • Potrawy mieszane: bigos, fasolka po bretońsku
    • Napoje gorące kawa, herbata
    • Napoje, soki z owoców: soki gotowe produkcji TOMA – pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy, pomidorowy, z czarnej porzeczki, soki przelewane z opakowań producenta do szklanek
    • Napoje bezalkoholowe pepsi, 7Up, Schweppes, woda gazowana i niegazowana, napoje przelewane z opakowań producenta do szklanek
    • Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek

Zamów komplet dokumentacji HACCP Catering w Plenerze – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 05-28-01 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange)
        2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

HACCP Catering w Plenerze