HACCP Catering w Plenerze
HACCP Catering w Plenerze
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu w plenerze, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Firma cateringowa zajmująca się organizacją imprez plenerowych. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty, sprzedaż potraw przyjętych z firmy, która przygotowała wcześniej i dowiozła do naszego zakładu, sprzedaż napojów alkoholowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu.
Przykładowe MENU dla Cateringu w Plenerze
- Potrawy mięsne: kurczak z rożna, kiełbasa z grilla, burger, kebab, szaszłyk, karkówka, burger wołowy/wieprzowy/drobiowy, skrzydełka z kurczaka, stripsy, piersi z kurczaka, kurczak teriyaki
- Potrawy bezmięsne: frytki, cząstki ziemniaka
- Surówki, warzywa owoce: sałata z pomidorem i sosem winegret – do burgera, sałata świeża z doniczki cięta przed podaniem, pokrojona wymieszana z pokrojonymi pomidorami i polana sosem winegret
- Potrawy z cateringu
- Zupy wywary: żurek, kapuśniak, grochówka
- Potrawy mieszane: bigos, fasolka po bretońsku
- Napoje gorące kawa, herbata
- Napoje, soki z owoców: soki gotowe produkcji TOMA – pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy, pomidorowy, z czarnej porzeczki, soki przelewane z opakowań producenta do szklanek
- Napoje bezalkoholowe pepsi, 7Up, Schweppes, woda gazowana i niegazowana, napoje przelewane z opakowań producenta do szklanek
- Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek
Zamów komplet dokumentacji HACCP Catering w Plenerze – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 05-28-01 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.