HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

MENU Przykładowe

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane z półproduktów:
    • Potrawy mieszane:
      • Kebab w cieście

Wyjmujemy gotowe mięso kebab z chłodni, odpowiednią porcje zapiekamy w piecu, na gotowy placek tortilla dajemy świeże warzywa (znajdujące się w nadstawce chłodniczej), na nie aplikujemy sosy znajdujące się w dyspenserze do sosów, nakładamy zapieczone mięso kebab, zawijamy i wkładamy do pieca. Zapieczonego kebaba wyjmujemy, pakujemy w folie aluminiowa, reklamówkę jednorazową, po czym podajemy klientowi.

  • Kebab box

Wyciągamy frytki z zamrażarki, odpowiednią porcje smażymy w frytownicy, wyjmujemy gotowe mięso kebab z chłodni, odpowiednią porcje zapiekamy w piecu do opakowania „kebab box” nakładamy usmażone frytki, zapieczone mięso, nakładamy sosy znajdujące się w dyspenserze do sosów, dodajemy świeże warzywa (znajdujące się w nadstawce chłodniczej). Zamykamy opakowanie, dajemy box do reklamówki jednorazowej wraz z sztućcami i podajemy gotowy produkt klientowi.

  • Zapieks (kapsalon)

Wyciągamy frytki z mrożni, odpowiednia porcje smażymy w frytownicy, wyjmujemy gotowe mięso kebab z chłodni, odpowiednią porcje zapiekamy w piecu. Do foremki aluminiowej nakładamy usmażone frytki, zapieczone mięso, posypujemy serem żółtym znajdującym się w nadstawce chłodniczej, po czym zapiekamy całość w piecu. Wyjmujemy produkt z pieca, dodajemy sosy znajdujące się w dyspenserze do sosów, dodajemy świeże warzywa(znajdujące się w nadstawce chłodniczej). Gotowe danie zawijamy w folie aluminiową, pakujemy do reklamówki jednorazowej wraz z sztućcami i podajemy gotowy produkt klientowi.

  • Burger

Wyciągamy gotowe mięso z chłodni oraz pieczywo, zapiekamy razem w piecu. Wyjmujemy z pieca, na bułkę nakładamy sos, mięso, świeże warzywa (znajdujące się w nadstawce chłodniczej). Całość pakujemy w folie aluminiowa, reklamówkę jednorazową, po czym podajemy klientowi.

  • Potrawy bezmięsne; frytki,

Wyciągamy frytki z mrożni, porcje smażymy w frytownicy. gotowe frytki wsypujemy do odpowiedniego opakowania, dajemy sól i sosy w saszetkach, pakujemy do reklamówki jednorazowej wraz z sztućcami i podajemy gotowy produkt klientowi.

Numer katalogowy 004,2 „Zamów Dokumentację Online”

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie. Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

Tagi , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply