HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 21.05.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. 

HACCP GMP/GHP Kebab Burger FrytkiMENU Przykładowe HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki 

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane z półproduktów:

    • Potrawy mieszane:

      • Kebab w cieście

Wyjmujemy gotowe mięso kebab z chłodni, odpowiednią porcje zapiekamy w piecu, na gotowy placek tortilla dajemy świeże warzywa (znajdujące się w nadstawce chłodniczej), na nie aplikujemy sosy znajdujące się w dyspenserze do sosów, nakładamy zapieczone mięso kebab, zawijamy i wkładamy do pieca. Zapieczonego kebaba wyjmujemy, pakujemy w folie aluminiowa, reklamówkę jednorazową, po czym podajemy klientowi.

  • Kebab box HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki 

Wyciągamy frytki z zamrażarki, odpowiednią porcje smażymy w frytownicy, wyjmujemy gotowe mięso kebab z chłodni, odpowiednią porcje zapiekamy w piecu do opakowania „kebab box” nakładamy usmażone frytki, zapieczone mięso, nakładamy sosy znajdujące się w dyspenserze do sosów, dodajemy świeże warzywa (znajdujące się w nadstawce chłodniczej). Zamykamy opakowanie, dajemy box do reklamówki jednorazowej wraz z sztućcami i podajemy gotowy produkt klientowi.

  • Zapieks (kapsalon)

Wyciągamy frytki z mrożni, odpowiednia porcje smażymy w frytownicy, wyjmujemy gotowe mięso kebab z chłodni, odpowiednią porcje zapiekamy w piecu. Do foremki aluminiowej nakładamy usmażone frytki, zapieczone mięso, posypujemy serem żółtym znajdującym się w nadstawce chłodniczej, po czym zapiekamy całość w piecu. Wyjmujemy produkt z pieca, dodajemy sosy znajdujące się w dyspenserze do sosów, dodajemy świeże warzywa(znajdujące się w nadstawce chłodniczej). Gotowe danie zawijamy w folie aluminiową, pakujemy do reklamówki jednorazowej wraz z sztućcami i podajemy gotowy produkt klientowi.

  • Burger

Wyciągamy gotowe mięso z chłodni oraz pieczywo, zapiekamy razem w piecu. Wyjmujemy z pieca, na bułkę nakładamy sos, mięso, świeże warzywa (znajdujące się w nadstawce chłodniczej). Całość pakujemy w folie aluminiowa, reklamówkę jednorazową, po czym podajemy klientowi.

  • Potrawy bezmięsne; frytki,

Wyciągamy frytki z mrożni, porcje smażymy w frytownicy. gotowe frytki wsypujemy do odpowiedniego opakowania, dajemy sól i sosy w saszetkach, pakujemy do reklamówki jednorazowej wraz z sztućcami i podajemy gotowy produkt klientowi.

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej o mnie na stronie http://chomikuj.pl/misiek.b 

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

……………………………………………………………….

Ogółem opinie.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
  

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

Tagi , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.