Przejdź do treści
HACCP Food Truck sprzedaż wędlin i mięsa

HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa

HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą wędlin i mięsa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Wędlinami i Mięsem Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: W systemie zza lady, na półkach sklepowych W opakowaniach jednostkowych, środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych opakowaniach przez producentów, konserwy mięsne, tłuszcze roślinne, zwierzęce oraz… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa

HACCP GMP GHP Gastronomia od surowca Kup On-Line

HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem

HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem ✓    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii od surowca z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Posiłki gotujemy w oparciu o surowiec (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a poza sezonem z mrożonych) posiłki podajemy do konsumpcji na miejscu. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. wzór gotowiec Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku… Dowiedz się więcej »HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem

HACCP GMP/GHP Kuchnia Śródziemnomorska Kup On-Line

HACCP Kuchnia Śródziemnomorska

HACCP Kuchnia śródziemnomorska HACCP Kuchnia Śródziemnomorska ✓    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni śródziemnomorskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o surowiec, oraz umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta. Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym. Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”, Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Catering potraw do zakładów żywienia zbiorowego Przykładowe MENU dla Kuchni Śródziemnomorskiej Potrawy przygotowywane w oparciu o… Dowiedz się więcej »HACCP Kuchnia Śródziemnomorska

HACCP Food Truck Kurczak z rożna

HACCP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP Food Truck Kurczak z Rożna HACCP Food Truck Kurczak z Rożna ✓    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Kurczakiem z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: kiełbasa z grilla, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, stripsy, skrzydełka, kebab, mięso… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Mobilny Sklep Spożywczy Kup On-Line

HACCP Mobilny Sklep Spożywczy

HACCP Mobilny Sklep Spożywczy HACCP Mobilny Sklep Spożywczy ✓    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla mobilnego sklepu spożywczego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W sposób tradycyjny, tj. „zza lady” środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: wędliny i wyroby wędliniarskie, przetworów owocowo-warzywnych, konserw mięsnych, rybnych i owocowo-warzywnych, przekąsek typu snack, jaj, tłuszczów roślinnych, zwierzęcych oraz emulsji tłuszczowych, produkty mrożone –… Dowiedz się więcej »HACCP Mobilny Sklep Spożywczy

HACCP Sala bankietowa

HACCP Sala Bankietowa

HACCP Sala Bankietowa     Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie tradycyjnym HACCP Sala Bankietowa ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali bankietowej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.  Przykładowe MENU Posiłki przywiezione przez firmę zewnętrzna: Zupy wywary sosy: rosół flaki gulaszowa krem z pomidorów żurek Potrawy mięsne: kotlet schabowy, udko faszerowane, schabowy po szwajcarsku, pierś z kaczki, polędwiczki, zrazy, karkówka pieczona Potrawy rybne: łosoś… Dowiedz się więcej »HACCP Sala Bankietowa

HACCP Sklep zielarsko medyczny

HACCP Sklep Zielarski Medyczny

HACCP Sklep Zielarski Medyczny HACCP Sklep Zielarski Medyczny ✓    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu zielarskiego / sklepu medycznego / sklepu zielarsko medycznego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W systemie samoobsługowym Środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: suplementów diety, ziół, mieszanek ziołowych, maści, żele, kosmetyki naturalne, świeże oleje np. lniany, konopny, z czarnuszki, olejki CBD, susz z… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Zielarski Medyczny

HACCP Food Truck Lody Tajskie

HACCP Food Truck Lody Tajskie

HACCP Food Truck Lody Tajskie HACCP Food Truck Lody Tajskie ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni z lodami tajskimi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodów Tajskich Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody Tajskie Lody Sorbety o różnych smakach. Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Potrawy gotowe Ciasta kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta suche Zamów komplet dokumentacji HACCP Lody Tajskie – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Kwota: 210 zł Tytuł przelewu: Za… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Lody Tajskie

HACCP Sklep monopolowy z lodami

HACCP Sklep Monopolowy z Lodami

HACCP GMP GHP Sklep Monopolowy z Lodami HACCP Sklep Monopolowy z Lodami ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu monopolowego z lodami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu Monopolowego z Lodami Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem w opakowaniach jednostkowych, alkoholu różnego typu i asortymentu, artykułów wymagających zamrażalniczych warunków przechowywania – typu lody. Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: Żywność mrożona: lody w opakowaniach jednostkowych… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Monopolowy z Lodami

HACCP Ogródek Piwny z gastronomią

HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią

HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla ogródka piwnego z gastronomią, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta. Zakupionych półproduktów w hurtowniach, dostarczanych w dniu sprzedaży w ilościach zabezpieczających zapotrzebowanie i produkcji na 1 dzień, przywożone do zakładu przed otwarciem zakładu. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych.… Dowiedz się więcej »HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią

HACCP Ogródek Piwny

HACCP Ogródek Piwny

HACCP Ogródek Piwny HACCP Ogródek Piwny ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla ogródka piwnego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. W ogródku nie ma lodówki Przykładowe MENU dla Ogródka Piwnego Potrawy gotowe Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek Przekąski typu: paluszki słone, chipsy, itp. Zamów komplet dokumentacji HACCP Ogródek Piwny – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Kwota: 210 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 17-31-01 1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów… Dowiedz się więcej »HACCP Ogródek Piwny

HACCP Warzywniak

HACCP Warzywniak

HACCP Warzywniak HACCP Warzywniak ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla warzywniaka, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w postaci warzyw i owoców oraz artykułów spożywczych zapakowanych w opakowania jednostkowe (bez urządzeń chłodniczych). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W systemie samoobsługowym  środków spożywczych wprowadzanych do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: przetworów owocowo-warzywnych, ziemniaki, marchew, pietruszka ,cebula, por,… Dowiedz się więcej »HACCP Warzywniak

HACCP Sklep Spożywczy z Wypiekiem Pieczywa

HACCP Sklep Spożywczy z Wypiekiem Pieczywa

HACCP Sklep Spożywczy Z Wypiekiem Pieczywa  HACCP Sklep Spożywczy z Wypiekiem Pieczywa ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego z pieczywem wypiekanym na miejscu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem (mięso) i w opakowaniach jednostkowych; sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych; sprzedaż pieczywa pieczonego na miejscu; sprzedaż małych artykułów przemysłowych, gospodarstwa domowego. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: zamówienie odpowiednie… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Spożywczy z Wypiekiem Pieczywa

HACCP Lody z Automatu

HACCP Lody z Automatu

HACCP GMP/GHP Lody z automatu HACCP Lody z Automatu ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni z lodami z automatu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Ladów z Automatu Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody z automatu z dodatkami, desery lodowe Gofry / buble wafle, nachos, Slushy Napoje, soki z owoców: szejki,  Churros Napoje: kawa, herbata Zamów komplet dokumentacji HACCP Lody z Automatu – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Kwota: 210 zł Tytuł przelewu: Za prawa… Dowiedz się więcej »HACCP Lody z Automatu

HACCP Pizzeria z dowozem

HACCP Pizzeria z Dowozem

HACCP Pizzeria z dowozem HACCP Pizzeria z Dowozem ✓ Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Pizzerii z Dowozem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Sosy: sos czosnkowy, sos bolognese, sos do sałatek Sałatki: Sałatka Figa z malinami, Sałata z awokado i tofu, Sałatka al’a cezar Potrawy mieszane: Margarita Pizza Pizza Capriciosa Pizza Fromaggi Świeża pizza ze szpinakiem Pizza Specjale Pizza Napolitana Potrawy gotowe: Napoje alkoholowe / bezalkoholowe: napoje gazowane… Dowiedz się więcej »HACCP Pizzeria z Dowozem

HACCP Kebab z Piwem

HACCP Kebab z Piwem

HACCP Kebab z Piwem HACCP Kebab z Piwem ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kebaba z piwem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kebaba z Piwem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mieszane: kebab drobiowy bądź wołowy (chleb arabski „pita” + mięso+ sos+ surówki)… Dowiedz się więcej »HACCP Kebab z Piwem

HACCP Pub

HACCP Pub

HACCP Pub HACCP Pub ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty w punkcie gastronomicznym – w jednym pomieszczeniu i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta Przykładowe MENU dla Pubu Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab na frytkach, burger wołowy, zapiekanka Potrawy mięsne: boczek w plasterkach parzony, boczek duński plastry, salami, skrzydełka w panierce, wrapy, nuggetsy Wędliny (szynka włoska),… Dowiedz się więcej »HACCP Pub

HACCP Kurczak z Rożna i Fast Food

HACCP Kurczak z Rożna i Fast Food

HACCP Kurczak z rożna i Fast Food HACCP Kurczak z Rożna i Fast Food Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla punktu z kurczakiem z rożna i fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład ten, to punkt gastronomiczny dla osób, które potrzebują zjeść szybko. Oferujemy sprzedaż potraw typu fast-food oraz napojów – na miejscu jak i na wynos. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie ich konsumpcji klientowi. W hurtowniach kupujemy półprodukty, które są… Dowiedz się więcej »HACCP Kurczak z Rożna i Fast Food

HACCP Kawiarnia

HACCP Kawiarnia

HACCP Kawiarnia HACCP Kawiarnia ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kawiarni, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Kawiarni Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni: Desery, ciasta: ciasta na bazie bitej śmietany, biszkoptowe, kruche, kremowe na bazie masła, owocowe, czekoladowe, Napoje, soki z owoców; kawa, herbata, Coca cola, Fanta, Sprite, Soki Cappy: pomarańcza, jabłko, multiwitamina, truskawka, napoje różnego typu w puszkach, kartonach i butelkach Napoje alkoholowe: piwo lane z beczki, piwo butelkowe kampania piwowarska, alkohol mocny / słaby… Dowiedz się więcej »HACCP Kawiarnia

HACCP Kawiarnia ze śniadaniami

HACCP Kawiarnia ze śniadaniami

HACCP Kawiarnia ze śniadaniami HACCP Kawiarnia ze śniadaniami ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kawiarni ze śniadaniami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Przykładowe MENU dla Kawiarni ze Śniadaniami Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Zupy wywary sosy: Sos kanapkowy ( majonez Kielecki mieszamy z wyciskanym w prasie czosnkiem, dodajemy cytrynę, sól i… Dowiedz się więcej »HACCP Kawiarnia ze śniadaniami

HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna

HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna

HACCP Przyczepa Gastronomiczna – Kurczak z Rożna HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przyczepy gastronomicznej z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Przyczepy Gastronomicznej z Kurczakiem z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: świeży kurczak w przyprawach, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, kurczak z rożna… Dowiedz się więcej »HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna

HACCP Fast Food

HACCP Fast Food

HACCP Fast Food HACCP Fast Food ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla fast foodu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż potraw przygotowywanych z półproduktów i potraw gotowych po podgrzaniu bez cateringu. Przykładowe MENU dla Fast Foodu Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Zupy wywary sosy: Żurek, flaki, gulasz Potrawy mięsne: Karczek, schab, kiełbasa, kaszanka, boczek Potrawy mieszane: Hot dog, hamburger, zapiekanka Potrawy bezmięsne; frytki, wyjmujemy z zamrażarki i wkładamy do frytkownicy, po upieczeniu wsypujemy… Dowiedz się więcej »HACCP Fast Food

HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem

HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem

HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepiku szkolnego z bufetem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sprzedaż towaru w „Sklepiku Szkolnym” w sposób tradycyjny, tj. „zza lady” środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych:, przetwory owocowo-warzywne, przetwory zbożowo-mączne, pieczywa i wyroby piekarnicze, wyroby cukiernicze i ciastkarskie trwałe, kawy i herbaty, zioła i przyprawy, koncentraty spożywcze, przekąski typu snack,… Dowiedz się więcej »HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem

HACCP GMP GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem

HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii z półproduktów z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Gastronomii z Półproduktów i z Cateringiem Potrawy przygotowywane z półproduktów Zupy wywary sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów w lokalu), sos ostry (gotowy), ketchup (gotowy) Potrawy mieszane: kebab w bułce, kebab w cieście, kebab na talerzu, kebab w kubełku, sałatki z kebabem,… Dowiedz się więcej »HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem

HACCP Sklep Spożywczo przemysłowy

HACCP Sklep Spożywczo Przemysłowy

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczo Przemysłowy HACCP Sklep Spożywczo Przemysłowy ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczo przemysłowego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: W systemie samoobsługowym na półkach sklepowych (artykuły spożywcze trwałe mikrobiologiczne) Artykuły spożywcze bez opakowań jednostkowych, środki spożywcze wprowadzanych do obrotu luzem – pieczywa i wyrobów piekarniczych, owoce i warzywa, w tym okopowych oczyszczonych z ziemi ziemniaki, marchew, pietruszka, cebula, por, seler, kapusta biała, czerwona, pekińska, brokuły,… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Spożywczo Przemysłowy

HACCP Lody Gałkowe

HACCP Lody Gałkowe

HACCP Lody Gałkowe ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni z lodami gałkowymi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodów Gałkowych Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody Gałkowe o różnych smakach. ( lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy w zamrożonych cylindrach ) Lody Sorbety o różnych smakach. Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Napoje: Slushy Potrawy gotowe: Ciasta kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta suche. HACCP Lody Gałkowe Zamów komplet dokumentacji HACCP Lody… Dowiedz się więcej »HACCP Lody Gałkowe

HACCP Przedszkole posiłki od surowca

HACCP Przedszkole Posiłki od Surowca

HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki od Surowca HACCP Przedszkole Posiłki od Surowca ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przedszkola serwującego posiłki od surowca, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Stołówka posiada własne zaplecze kuchenne, w którym przygotowywane są 3 posiłki dziennie (śniadanie, drugie śniadanie, obiad dwudaniowy) w oparciu o surowce. Przykładowy jadłospis tygodniowy dla Przedszkola z Posiłkami od Surowca I ŚNIADANIE Kuleczki czekoladowe wzbogacone witaminami podane z mlekiem Bułeczka z masłem, sałatą, serem żółtym oraz rzodkiewką Herbatka malinowa… Dowiedz się więcej »HACCP Przedszkole Posiłki od Surowca