Przejdź do treści
HACCP Piwo Posiłki z Cateringu

HACCP Piwo Posiłki z Cateringu

HACCP Piwo Posiłki z Cateringu HACCP Piwo Posiłki z Cateringu ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla firmy, która oferuje piwo z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i zakąsek oraz potraw gotowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przyjęcie gotowych posiłków od firmy zewnętrznej, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i… Dowiedz się więcej »HACCP Piwo Posiłki z Cateringu

HACCP Pawilon z lodami

HACCP Pawilon z Lodami

HACCP Pawilon z Lodami HACCP Pawilon z Lodami ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pawilonu gastronomicznego z lodami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU  Desery przygotowywane w oparciu o półprodukty: Lody włoskie z automatu Lody gałkowe / kuwetowe Napoje zimne: granity owocowe Gofry: (z bita śmietana, z owocami, z dżemem, z cukrem pudrem …) Napoje gorące: kawa, herbata Zamów komplet dokumentacji – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Kwota: 265 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do… Dowiedz się więcej »HACCP Pawilon z Lodami

HACCP Lody Włoskie

HACCP Lody Włoskie

HACCP Lody Włoskie HACCP Lody Włoskie ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodów włoskich, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodów Włoskich Desery z półproduktów Lody z automatu świderki (z maszyny) Mrożone napoje: lemoniada, Slushy, Granita / Szejki, Milkshake Gofry – gofry gotowa mieszanka / buble wafle Napoje gorące: Kawy z ekspresu różnego rodzaju, herbata, gorąca czekolada z ekspresu, syropy smakowe do herbat i kawy, soki z owoców Desery gotowe Napoje, soki: różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki,… Dowiedz się więcej »HACCP Lody Włoskie

HACCP Lody Gałkowe Gofry Slushy

HACCP Lody Gałkowe Gofry Slushy

HACCP Lody Gałkowe Gofry Slushy ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla punktu, który oferuje lody gałkowe, gofry i Slushy, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodów Gałkowych z Goframi i Slushy Desery lodowe Lody gałkowe / sorbety o różnych smakach Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfonu Desery z półproduktów Granity / Slushy o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Desery gotowe Desery, ciasta: ciasta… Dowiedz się więcej »HACCP Lody Gałkowe Gofry Slushy

HACCP Lody Gałkowe Sorbety

HACCP Lody Gałkowe Sorbety

HACCP Lody Gałkowe Sorbety HACCP Lody Gałkowe Sorbety ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodów gałkowych i sorbetów, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Desery lodowe Lody gałkowe / Sorbety o różnych smakach Desery z półproduktów Gofry z bitą śmietaną i dodatkami Napoje gorące: kawa, herbata Zamów komplet dokumentacji HACCP Lody Gałkowe Sorbety – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Kwota: 210 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 16-31-07 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100… Dowiedz się więcej »HACCP Lody Gałkowe Sorbety

HACCP Lodziarnia wzór

HACCP Lodziarnia wzór

HACCP Lodziarnia wzór HACCP Lodziarnia wzór ✓    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodziarni Desery z półproduktów Lody gałkowe o różnych smakach Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfonu Lody z automatu (maszyny) Lody Tajskie –z batonów, wafelków, cukierków itp., kubki do lodów Szejki / Milkshake Gofry – gofry gotowa mieszanka / buble wafle Mrożone napoje: lemoniada, Nachos, Churros, Slushy Napoje… Dowiedz się więcej »HACCP Lodziarnia wzór

HACCP Kuchnia Chińska Azjatycka

HACCP Kuchnia Chińska Azjatycka

HACCP Kuchnia Chińska Azjatycka HACCP Kuchnia Chińska Azjatycka ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni chińskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Gotowanie zup, ryżu – w specjalnych garnkach na kuchni elektrycznej Smażenie w woku drobnych kawałków mięsa i warzyw Przygotowywanie zestawów potraw z dodatkiem ryżu Przykładowe MENU dla Kuchni Chińskiej Potrawy przygotowywane od surowca kurczak w sezamie w sosie słodko-kwaśnym z ryżem, kurczak w kokosie w sosie słodko-kwaśnym z makaronem, kurczak… Dowiedz się więcej »HACCP Kuchnia Chińska Azjatycka

HACCP Kuchnia Azjatycka

HACCP Kuchnia Azjatycka

HACCP Kuchnia Azjatycka HACCP Kuchnia Azjatycka ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni azjatyckiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym. Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kuchni Azjatyckiej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy wywary sosy: bulion na korpusach drobiowych, czasami na skrzydłach od kaczek, zupa tajska na mleku kokosowym, sosy w… Dowiedz się więcej »HACCP Kuchnia Azjatycka

HACCP Kuchnia Turecka

HACCP Kuchnia Turecka

HACCP Kuchnia Turecka HACCP Kuchnia Turecka ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni tureckiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kuchni Tureckiej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy, wywary, sosy: zupy: szorba – zupa z mięsa, yogurt tatar czorba – zupa jogurtowa z mięsem, merdzimek… Dowiedz się więcej »HACCP Kuchnia Turecka

HACCP KEBAB

HACCP Kebab

HACCP Kebab HACCP Kebab ✓   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla  kebaba z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kebaba z Dowozem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab w bułce mały, kebab w bułce duży kebab w bułce z frytkami… Dowiedz się więcej »HACCP Kebab

HACCP Döner Kebab

HACCP Döner Kebab z Dowozem

HACCP  Doner Kebab z Dowozem HACCP Doner Kebab z Dowozem ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla doner kebaba z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Doner Kebaba z Dowozem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mieszane: Kebab – w bułce lub z frytkami Potrawy bezmięsne: frytki, ziemniaki opiekane Surówki, warzywa, owoce: z kapusty (świeżej, kiszonej) ogórków, marchewki, sałaty, pomidorów Sosy: ketchup, musztarda, siedem wysp. itp Potrawy gotowe, kupowane w sklepie, hurtowni: Napoje: Kawa,… Dowiedz się więcej »HACCP Döner Kebab z Dowozem

HACCP Kebab Turecki lody z automatu

HACCP Kebab Turecki Lody z automatu

HACCP Kebab Turecki Lody z automatu HACCP Kebab Turecki Lody z automatu ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kebaba tureckiego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Kebaba Tureckiego Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mieszane: Kebaby w tortilli (mały kebab w tortilli, duży kebab w tortilli, mega kebab w tortilli, jalapeno kebab, kebab dla dzika, mega kebab dla dzika) Kebaby w bułce (mały kebab w bułce, duży kebab w bułce) Kebab Box i Grek Box Kebab z… Dowiedz się więcej »HACCP Kebab Turecki Lody z automatu

HACCP Klub Dziecięcy

HACCP Klub Dziecięcy

HACCP Klub Dziecięcy HACCP Klub Dziecięcy ✓ Posiłki przywożone są do zakładu w systemie cateringowym. Firma cateringowa dostarcza posiłki w termosach do drzwi wejściowych, od zaplecza kuchennego; pracownicy przenoszą termosy do pomieszczenia w którym są wydawane. Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla klubiku dziecięcego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Klubu Dziecięcego Posiłki gorące: Zupy: zupa kapuśniak, jarzynowa, ogórkowa, pieczarkowa, krupnik, pomidorowa, fasolowa, barszcz ukraiński, rosół z makaronem, zupy podawane są z pieczywem Drugie dania: gulasz wieprzowy+ sałatka… Dowiedz się więcej »HACCP Klub Dziecięcy

HACCP Sala Zabaw

HACCP Sala Zabaw

HACCP  Sala Zabaw  HACCP Sala Zabaw ✓ Zakład jest placówką prowadzącą salę zabaw dla dzieci, w której działalność dotyczy obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych, artykułami wymagającymi chłodniczych warunków przechowywania, artykułami niewymagających warunków chłodniczych a także kanapkami oraz hot-dogami i zapiekankami – podgrzewanymi na miejscu. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych w opakowaniach jednostkowych, niewymagających warunków chłodniczych, zapakowanych przez producenta Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali zabaw, opracowana pod wymogi Państwowej… Dowiedz się więcej »HACCP Sala Zabaw

HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym

HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym

HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali zabaw „Kulkowo”, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. „Kulkowo” jest typową placówką, prowadzącą działalność jako sala zabaw dla dzieci w centrum handlowym w postaci obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych w opakowaniach jednostkowych, niewymagających warunków chłodniczych, zapakowanych przez producenta Przykładowe MENU dla Sali Zabaw… Dowiedz się więcej »HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym

Kawiarnia z Lodami i Alkoholem

HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem

HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kawiarni z lodami oraz alkoholem czy lodziarni z alkoholem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla typowej kawiarni, która sprzedaje desery lodowe i alkohol / piwo. Przykładowe MENU dla Kawiarni z Lodami i Alkoholem Desery z półproduktów: Lody gałkowe o różnych smakach (lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy zakładu w zamrożonych cylindrach o pojemności 3,5L) Desery lodowe z lodów… Dowiedz się więcej »HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem

HACCP Kawiarnia z Posiłkami

HACCP Kawiarnia z posiłkami

HACCP Kawiarnia z Posiłkami HACCP Kawiarnia z posiłkami ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kawiarni z posiłkami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kawiarni z Posiłkami Potrawy przygotowywane z półproduktów: Potrawy mieszane: zapiekanka klasyczna (ser, szynka), zapiekanka włoska (z kurczakiem), zapiekanka wiejska (z kiełbasą),… Dowiedz się więcej »HACCP Kawiarnia z posiłkami

HACCP Stołówka Pracownicza

HACCP Stołówka Pracownicza

HACCP Stołówka Pracownicza HACCP Stołówka Pracownicza ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki w miejscu pracy, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Obiady do stołówki dostarczane są przez firmę zewnętrzną a śniadania i kolację robimy w oparciu o półprodukty na miejscu we własnym zakresie (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a poza sezonem z mrożonych). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu Obsługa w systemie tradycyjnym zza lady bez kelnera Sprzedaż wyrobów gotowych… Dowiedz się więcej »HACCP Stołówka Pracownicza

HACCP Pensjonat

HACCP Pensjonat

HACCP Pensjonat HACCP Pensjonat ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pensjonatu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który śniadania serwuje w postaci stołu szwedzkiego, posiłki robi z półproduktów. Przykładowe MENU dla Pensjonatu Potrawy przygotowywane z półproduktów Zupy wywary sosy: barszcz biały / czerwony Potrawy rybne: pasta rybna Potrawy mieszane: jajko na boczku, hot dog, krokiety, tortille Potrawy bezmięsne: naleśniki, racuchy, omlety, płatki z mlekiem, jajecznica, twarożek, pasta jajeczna, jajko na twardo, pierogi Surówki, warzywa… Dowiedz się więcej »HACCP Pensjonat

HACCP Hotel

HACCP Hotel

HACCP Hotel HACCP Hotel ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla hotelu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który śniadania serwuje w postaci stołu szwedzkiego, posiłki robi z półproduktów. Przykładowe MENU dla Hotelu Potrawy przygotowywane z półproduktów Zupy wywary sosy: barszcz biały / czerwony Potrawy rybne: pasta rybna Potrawy mieszane: jajko na boczku, hot dog, krokiety, tortille Potrawy bezmięsne: naleśniki, racuchy, omlety, płatki z mlekiem, jajecznica, twarożek, pasta jajeczna, jajko na twardo, pierogi Surówki, warzywa… Dowiedz się więcej »HACCP Hotel

HACCP Food Truck Lody Gałkowe

HACCP Food Truck Lody Gałkowe

HACCP Food Truck Lody Gałkowe HACCP Food Truck Lody Gałkowe ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z lodami i goframi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Lodami i Goframi Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody gałkowe o różnych smakach Lody sorbety o różnych smakach Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Napoje: Slushy Potrawy gotowe Ciasta: kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta suche Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Lody Gałkowe

HACCP Riksza Lody Gałkowe

HACCP Riksza Lody Gałkowe

HACCP Riksza Lody Gałkowe HACCP Riksza Lody Gałkowe ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla rikszy z lodami gałkowymi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Lody „Ice-Cool Lody Naturalne” Lody przywiezione są samochodem firmy zewnętrznej. Po sprawdzeniu jakości, sortuję, układam  i wkładam do mroźni. Przykładowe MENU dla Rikszy z Lodami Gałkowymi Lody gałkowe, desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfon, owoce świeże, do dekoracji typu: truskawki, maliny Zamów komplet dokumentacji –… Dowiedz się więcej »HACCP Riksza Lody Gałkowe

HACCP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP Wózek z Lodami Tajskimi HACCP Wózek z Lodami Tajskimi ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodów tajskich, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Produkcja lodów tajskich: Pracownik obsługujący punkt sprzedaży wytwarza lody z mieszanki. Produkcja lodów polega na wylaniu wcześniej przygotowanej mieszanki / mleka i dodaniu owoców na patelnię mrożącą, rozprowadzeniu po niej owoców. Po zamrożeniu zbierane są zmrożone rulony. Produkcja odbywa się bezpośrednio na życzenie klienta, gdzie z przygotowanych wcześniej półproduktów przyrządza się wyrób gotowy. Urządzenie… Dowiedz się więcej »HACCP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP Wózek Mobilny Zakręcona Frytka

HACCP Wózek Mobilny Zakręcona Frytka

HACCP Wózek Mobilny Zakręcona Frytka Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla tzw. zakręconego ziemniaczka / zakręconej frytki, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Wózek mobilny wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, przeznaczonej do gastronomii, wyposażony w baniak na wodę zimną i warnik na wodę ciepłą, podłączany do prądu z sieci lub w przypadku braku takiej możliwości – baniakiem z kranikiem na wodę ciepłą ogrzewaną z grzałki podłączanej do akumulatora. Potrawy podajemy na papierowych tackach lub w papierowych rożkach. Napoje… Dowiedz się więcej »HACCP Wózek Mobilny Zakręcona Frytka

HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zakładu, który organizuje imprezy z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Księga HACCP opracowana dla zakładu który Gotuje posiłki od surowca. Posiłki gotujemy do konsumpcji na miejscu a także na wynos dla klienta indywidualnego oraz prowadzimy catering do sklepów, firm – dania obiadowe. Prowadzimy organizację imprez w lokalu i poza naszym lokalem. Przykładowe MENU dla Organizacji Imprez z Cateringiem 1. Grupa… Dowiedz się więcej »HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga

HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga

HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla restauracji – smażalni ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Działalność gastronomiczna – smażalnia ryb / pstrąga, prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o  (ryby) półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw… Dowiedz się więcej »HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga

HACCP sala weselna

HACCP Sala Weselna

HACCP Sala Weselna  HACCP Sala Weselna ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali weselnej z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja przygotowana dla zakładu który przygotowuje potrawy od samego surowca (obróbki brudnej). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Serwowanie potraw i napojów, Obsługa w systemie tradycyjnym. Catering potraw Przykładowe MENU dla Sali Weselnej z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy: Zupy, wywary, sosy: rosół, pomidorowa, barszcz, krupnik,… Dowiedz się więcej »HACCP Sala Weselna

HACCP Dom Pomocy Społecznej

HACCP Dom Pomocy Społecznej

HACCP Dom Pomocy Społecznej HACCP Dom Pomocy Społecznej ✓   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla domu pomocy społecznej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Posiłki gotujemy w oparciu o surowiec (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a poza sezonem z mrożonych) posiłki podajemy do konsumpcji na miejscu. Przykładowe MENU dla Domu Pomocy Społecznej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy wywary sosy: barszcz czerwony, barszcz ukraiński, buraczkowa, brokułowa, fasolowa, grochowa, jarzynowa, kalafiorowa, kapuśniak, koperkowa, krupnik, ogórkowa, pieczarkowa, pieczarkowa z makaronem, pomidorowa z… Dowiedz się więcej »HACCP Dom Pomocy Społecznej

HACCP Gastronomia - wzór

HACCP Gastronomia – wzór

HACCP Gastronomia – wzór HACCP Gastronomia – wzór ✓          Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Przykładowe MENU dla Gastronomii – wzór Grupa – Potrawy przygotowywane od surowca: Zupy wywary sosy: Rosół z makaronem domowym, Barszcz czerwony z kołdunami, kapuśniak z prażokami, Zupa rybna, Zupa chlebowa Krótki opis swojej produkcji: zupa… Dowiedz się więcej »HACCP Gastronomia – wzór

HACCP Kuchnia Wegetariańska

HACCP Kuchnia Wegetariańska

HACCP Kuchnia Wegetariańska HACCP Kuchnia Wegetariańska z Cateringiem ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni wegańskiej z cateringiem lub kuchni wegetariańskiej z cateringiem – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Catering wegańskich i wegetariańskich dań gorących. Wszystkie produkty są ekologiczne, w tym od miejscowych rolników. Potrawy są przygotowywane na bieżąco i tylko ze świeżych produktów. Nie ma dodatku żadnej chemii. Nie ma zup. Jeżeli wystąpią to są to przeciery, wywary z warzyw. Przykładowe MENU dla Kuchni Wegańskiej Wegetariańskiej… Dowiedz się więcej »HACCP Kuchnia Wegetariańska

HACCP Catering w Plenerze

HACCP Catering w Plenerze

HACCP Catering w Plenerze HACCP Catering w Plenerze ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu w plenerze, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Firma cateringowa zajmująca się organizacją imprez plenerowych. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty, sprzedaż potraw przyjętych z firmy, która przygotowała wcześniej i dowiozła do naszego zakładu, sprzedaż napojów alkoholowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przykładowe MENU dla Cateringu w Plenerze Grupa – Potrawy przygotowywane… Dowiedz się więcej »HACCP Catering w Plenerze

HACCP Bufet z obiadami

HACCP Bufet z Obiadami i z Cateringiem

HACCP Bufet z Obiadami i z Cateringiem HACCP Bufet z Obiadami i z Cateringiem ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bufetu z obiadami, oferującego catering – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sprzedaż wyrobów gotowych Serwis potraw do konsumpcji na miejscu Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Bufetu z Obiadami i z Cateringiem Potrawy przygotowane z półproduktów Potrawy rybne: sałatki śledziowe , paluszki krabowe, ryba po grecku,… Dowiedz się więcej »HACCP Bufet z Obiadami i z Cateringiem

HACCP Food Truck Pizza

HACCP Food Truck Pizza

HACCP Food Truck Pizza HACCP Food Truck Pizza ✓  Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z pizzą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Pizzą Potrawy mieszane Pizza od maki i drożdży / sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana Pizza z gotowego ciasta / sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana, owoce Sosy do pizzy: pomidorowy,… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Pizza

HACCP Bistro

Instrukcje HACCP Bistro

Instrukcje HACCP Bistro Instrukcje HACCP Bistro ✓ Zakład świadczy usługi gastronomiczne polegające na przygotowaniu posiłków do spożycia. Posiłki gotujemy w oparciu o półprodukty (sezonowo będziemy korzystać z warzyw świeżych a poza sezonem z mrożonych). Opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu, Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego / catering Przykładowe MENU dla Bistro Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy rybne: sałatki śledziowe, paluszki krabowe, ryba po grecku, kotlety… Dowiedz się więcej »Instrukcje HACCP Bistro

HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP Food Truck Naleśniki HACCP Food Truck Naleśniki ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z naleśnikami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Naleśnikami Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mieszane: Naleśniki + ser, szynka, Naleśniki + ser, szynka, jajko, Naleśniki + ser, szynka, pieczarki, Naleśniki + ser szynka, sałata, pomidor, Naleśniki EXTRA HOT + ser, kiełbasa chorizo, papryka habanero, Naleśniki + ser, ser mozarella, kiełbasa chorizo, Naleśniki + ser, ser gorgonzola, szpinak,… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP Food Truck Sprzedaż pieczywa

HACCP Food Truck Sprzedaż Pieczywa

HACCP Food Truck Sprzedaż Pieczywa HACCP Food Truck Sprzedaż Pieczywa ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą pieczywa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przedmiotem działalności  jest  prowadzenie  sprzedaży i przewozu pieczywa. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty. W systemie na stanowisku z obsługą tradycyjną zza lady Na półkach sklepowych – artykuły spożywcze niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne): wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych Pieczywo żytnie Pieczywo… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Sprzedaż Pieczywa

HACCP Fast Food Kuchnia Polska

HACCP Fast Food Kuchnia Polska

HACCP Fast Food Kuchnia Polska HACCP Fast Food Kuchnia Polska ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla punktu z fast foodem oraz daniami kuchni polskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład zajmuje się sprzedażą potraw przygotowywanych z półproduktów i potrawy gotowe dostarczone przez firmę zewnętrzną (z cateringu) Przykładowe MENU dla Fast Foodu z Kuchnią Polską Potrawy przygotowywane z półproduktów: Zupy, wywary, sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów w lokalu), sos ostry (gotowy), ketchup (gotowy) Potrawy… Dowiedz się więcej »HACCP Fast Food Kuchnia Polska

HACCP Food Truck Kebab

HACCP Food Truck Kebab

HACCP Food Truck Kebab HACCP Food Truck Kebab ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z kebabem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Do lokalu produkty są przywożone codziennie, już po wstępnej obróbce, przygotowane do smażenia czy gotowania oraz dania gotowe. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów HACCP Food Truck Kebab Przykładowe MENU  Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mięsne: kebab, kebab w bułce, kebab na talerzu z dodatkami Potrawy… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Kebab

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych

HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład prowadzi sprzedaż ryb oraz konserw rybnych w puszkach i w słoikach, prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W sposób tradycyjny, tj.… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Ryba Smażona HACCP Food Truck Ryba Smażona ✓ Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze smażoną rybą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż smażonej ryby różnego gatunku; surówki oraz napoje do spożycia na wynos są dostarczane przez producenta. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Rybą Smażoną Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mięsne: ryba smażona, ryby pieczone Potrawy mieszane: ryba smażona z pieczywem i surówkami Potrawy bezmięsne: frytki Potrawy… Dowiedz się więcej »HACCP Food Truck Ryba Smażona